C/Gran Via del Nord, 27 - 46117 BÉTERA (VALÈNCIA) +34 96 160 03 78 46001989@marquesdosaguas.es Horari d'atenció de 8:30 a 13:30 i de 15 a 17

Menjador escolar

17 abril, 2020

Disposem servei de menjador pels alumnes  d’Educació Infantil, Primària i Secundària. El servei es presta de Setembre a Juny.

Confiem el servei d’alimentació i monitors a IRC0, empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la restauració col·lectiva.

En coordinació amb el Centre, s’elabora un pla de minutas que proporciona als nostres alumnes aliments sans, naturals, equilibrats i saborosos que, a més d’aconseguir un creixement adient, els previnga de problemes de salut en el futur.

Disposem de menús adaptats  per a tota classe d’intolerància alimentària.

Es pot sol·licitar  beca de menjador.

Modalitats de pagament

a) Abonament mensual per domiciliació bancària

En aquesta modalitat s’abona una quota mensual de 105 € de dilluns a divendres i una quota mensual de 95 € dilluns, dimarts, dijous i divendres.

La quota mensual s’abona a mes vençut.

Quan els alumnes realitzen alguna excursió en la que no tornen al Centre abans de l’hora de menjar, se’ls proporcionarà menjar de picnic.

Per a donar-se d’alta en la modalitat d’abonament mensual, s’ha d’omplir el formulari corresponent que es facilitarà en la Consergeria del Centre.

Per a donar-se de baixa del servei cal avisar amb 15 dies d’antelació en Administració/Consergeria.

b) Ticket diari

En aquesta modalitat s’abonaran 7€ minuta/dia. Els tickets de menjador poden adquirir-se en la Consergeria del Centre en horari de matí de 8:30 a 9:15 h.  S’hauran d’entregar abans de les 9:30.

A través de la APP d’IRCO les famílies poden des del seu dispositiu mòbil:

  • Visualitzar el menú diari i disponibilitat per a la seua descàrrega.
  • Rebre de manera instantània  notificacions i avisos.
  • Recepció d’informació.
  • Augmentar la interacció amb el centre.