C/Gran Via del Nord, 27 - 46117 BÉTERA (VALÈNCIA) +34 96 160 03 78 46001989@marquesdosaguas.es Horari d'atenció de 8:30 a 13:30 i de 15 a 17

Gimcana Primària

4 octubre, 2021

El passat divendres 1 d’octubre va ser el primer dia amb classe per la vesprada. Els nostres alumnes de 6é de Primària en la classe d’Educació Física feren un gran joc que haurien d’haver fet el curs passat en 5é i que a causa de com estava la situació en eixe moment no es pogué fer.

Els alumnes de 5é d’enguany ja l’han fet també!

Es tractava d’un gran joc per equips i per tot el pati del col•legi, on, amb ajuda d’un mapa per tal d’orientar-se, havien de buscar unes pistes molt ben camuflades amb l’objectiu final de desvelar un missatge secret. Aquest missatge estava escrit en un llenguatge desconegut i el qual havien de descifrar. Cada equip tenia un missatge diferent i, finalment, un comú per a tots.

Una vegada terminat el joc feren una posada en comú complint amb la finalitat del joc i així donant-se compte de la importància d’adquirir i de tindre uns hàbits saludables i uns valors, com l’esforç i la participació, la solidaritat i l’ajuda dins d’un equip, l’alegria en el treball, i la importància de voler fer les coses bé, tant en les classes con en la vida.

Estem segurs que gaudiren moltíssim!!