C/Gran Via del Nord, 27 - 46117 BÉTERA (VALÈNCIA) +34 96 160 03 78 46001989@marquesdosaguas.es Horari d'atenció de 8:30 a 13:30 i de 15 a 17

Premi “Programa la teua obra”

15 juliol, 2020

L’alumne Víctor Manuel Fuster González de 3r d’ESO ha sigut premiat en el concurs “Programa la teua obra”.

“Programa la teua obra” és un cicle de teatre robòtic que des de fa anys s’ha estat desenrotllant per “El Caleidoscopi” (format per dos empreses situades en el parc tecnològic de la Universitat Miguel Hernández d’Elx) amb la finalitat d’introduir a les escoles l’ensenyament basat en el desenvolupament de projectes on s’uneixen la ciència i la cultura.

Enguany  l’Ajuntament de Bétera, des de la Regidoria d’Educació, va donar l’oportunitat de participar en aquest projecte a tots els centres educatius del municipi i poder així desenrotllar la creativitat artística i l’aprenentatge de la robòtica als nostres alumnes.

L’entitat organitzadora ens va proporcionar un robot humanoide amb el qual poder treballar al llarg del projecte i poder així programar-lo, amb la intenció d’integrar-lo com a un actor més, dins de la nostra obra teatral.

El projecte es va incloure en la programació de l’àrea de Tecnologia i tota la classe el va iniciar. Pensàrem que el “nostre robot” al que li vam posar per nom ROCKO, seria un bon exemple per ajudar-nos a desenvolupar actituds positives en la conservació del planeta però, el treball col·lectiu a l’aula, es va interrompre per la situació de crisi sanitària.

L’alumne, Víctor Fuster González, seguint les indicacions de treball de la professora, de manera telemàtica, s’embarcà en l’aventura de dur endavant el projecte iniciat i, ara, després de les deliberacions del jurat, ha sigut premiat.

El Caleidoscopio

https://www.parquecientificoumh.es/va/node/5794