C/Gran Via del Nord, 27 - 46117 BÉTERA (VALÈNCIA) +34 96 160 03 78 46001989@marquesdosaguas.es Horari d'atenció de 8:30 a 13:30 i de 15 a 17

Curs 19-20: Programa la teua obra

6 juliol, 2020

Durant el curs 19-20, els alumnes de 3r d’ESO han participat en el programa educatiu Programa la teua obra, de la mà de l’empresa Caleidoscopio, startup de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i l’Ajuntament de Bètera.

Es tracta d’un projecte educatiu que fusiona diferente disciplines on els alumnes aprenen a treballar en grup unint tecnologia i art.

El projecte consistia en la creació d’una obra de teatre (Storyboard, Guió i Programació de les instruccions del robot) i l’empresa ens va proporcionar el robot humanoide Rocko per tal de participar-hi.

El tema tractat era la preocupació sobre el futur del nostre planeta i la búsqueda de solucions per a contribuir a millorar la vida  en ell.

Durant el primer i segon trimestre, els alumnes van desenvolupar el guió i l’storyboard de l’obra de teatre.

Durant el tercer trimestre i, a causa de la pandèmia del covid-19, el projecte es va paralitzar. Malgrat açò, i gràcies a l’interés de l’alumne Víctor Fuster, es va aconseguir desenvolupar l’obra mitjançant el programa Scratch i es va presentar igualment com a projecte finalitzat.

A continuació podeu agafar seient i gaudir d’aquesta obra!