Benvolgut director,
El pròxim dia 24 de gener de 2015 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el Sr. José Antonio Marina Torres, impartirà la segona sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.

SEGONA SESSIÓ : “Comaconseguir que el teu fill/a tinga èxit escolar”
PONENT: José Antonio Marina Torres
DATA: 24 de gener de 2015
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 22 de gener

José Antonio Marina Torres, reconegut filòsof, escriptor i pedagog, dirigix la Fundació Universitat de Pares, un conjunt de projectes que inclou la Universitat de Pares online, El seu projecte pedagògic líder en parenting té com a objecte ajudar els pares en el procés educatiu dels seus fills i ens proposa una mobilització social per a aconseguir l’èxit escolar.

Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

 http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm


Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.
Agraint per endavant el seu interés i col·laboració, reba una salutació ben afectuosa.
Atentament,

DIRECCIÓ GENERAL D’INNOVACIÓ, ORDENACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

 

Estimado Director,

El próximo día 24 de Enero de 2015 a las 11.00 horas en el salón de Actos de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, el Sr. José Antonio Marina Torres, impartirá la segunda sesión de la III Edición de la Escuela de Padres y Madres.

SEGUNDA SESIÓN : Cómo conseguir que tu hij@ tenga éxito escolar”
PONENTE: José Antonio Marina Torres
FECHA: 24 de enero de 2015
HORARIO: De 11 a 13:30 (ó 14)
INSCRIPCIÓN: Hasta el 22 de enero

José Antonio Marina Torres, reconocido filósofo, escritor y pedagogo, dirige la Fundación Universidad de Padres, un conjunto de proyectos que incluye la Universidad de Padres online, Su proyecto pedagógico líder en parenting tiene como objeto ayudar a los padres en el proceso educativo de sus hijos y nos propone una movilización social para conseguir el éxito escolar.

Contamos con su colaboración a la hora de informar al mayor número de padres y madres sobre esta sesión, y les recordamos el siguiente enlace electrónico, para que aquellos padres y madres que quieran asistir puedan cumplimentar el modelo de inscripción a la jornada, dado que el aforo del salón de actos es de 250 personas:
 http://www.cece.gva.es/relin/es/escuela_padres.htm

Los asistentes que así lo deseen podrán venir acompañados por sus hijos o hijas pequeños, a partir de 3 años, que serán atendidos por monitores de tiempo libre mientras dure la sesión formativa.
Sin más reciba un afectuoso saludo, agradeciendo de antemano su interés y colaboración.
Atentamente,

DIRECCIÓN GENERAL DE INNOVACIÓN, ORDENACIÓN Y POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Contador de visites

Avui102
Ahir168
Semana1094
Mes3513
Total231197

Visitor IP : 3.209.80.87 Visitor Info : Unknown - Unknown Sábado, 19 Octubre 2019 14:18

Usuaris on-line

Guests : 4 guests online Members : No members online
Powered by CoalaWeb
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com